Om oss

BANKEKINDS BUSS i Linköping – Kör fr.o.m. 2019 på HVO - 100% fossilfritt bränsle
Bussresor för individ och gruppresor

Gör en oförglömlig bussresa med någon av våra exklusiva och välutrustade bussar från Bankekinds Buss i Linköping. Våra busschaufförer är vana yrkeschaufförer som är serviceinriktade och rutinerat körsäkra. Vi utför bussresor för alla möjliga ändamål t.ex. shoppingresor, gruppresor, skolresor, idrottsresor eller företagsresor i Sverige och Europa. Med oss har du möjlighet att uppleva alper, vildmark, städer och äventyrsresor. Ät god mat, sola, shoppa och må bra med någon utav våra fantastiska bussresor, där du dessutom har möjligheten att se så mycket mer än om du bara hade flugit raka spåret.

SKIDRESOR – En bussresa för skidresenärer
Upplev en fantastisk skidresa både i och utanför pisten. Vi har bussresor som utfår från främst Linköping till Italienska alperna för skidsugna skidresenärer. De italienska alperna är kända för sin goda mat och sitt effektiva liftsystem. Här finns backar för både den vana och ovana skidåkaren. Skidresor med buss till Italien körs hela skidsäsongen, där du även har möjlighet att besöka pittoreska byar och borgruiner. Våra skidresor passar både par, ensamstående, familjer samt som gruppresor för skolor, företag och organisationer. Vi har erfarenhet av olika gruppönskemål där flertalet destinationer, möjligheter och övernattningar i olika prisklasser kan erbjudas. På skidresan har du möjlighet att njuta av långa frukostar, vackra pistar och 3-rätters middag. Får du ömma och stela muskler under dina semesterdagar finns det möjlighet att mjuka upp dig i något av hotellets bastu eller bubbelpool. Efter en härlig och ett utmanande skidäventyr är det dags att ta bussresan hem och slappna av i någon av våra lyxiga, komfortabla bussar.

ULLAREDSRESOR – En shoppingresa
Att åka buss till Ullared är ett roligt och miljövänligt. Gekås Ullared är ett av Skandinaviens största shoppingcenter där du kan hitta massor av fynd, till både hemmet och trädgården. Våra populära bussresor till Ullared för shoppingsugna resenärer finns som dagsturer till och från Linköping. Naturligtvis är våra bussar för alla sorters bussresor inklusive Ullaredsresor försedda med ordentliga och rymliga bagageutrymmen. Under en Ullaredsresa har du möjlighet att shoppa loss i flera timmar. Avgångar sker från Linköping eller efter önskemål från närliggande orter

GRUPPRESA & SKOLRESA – Hyr buss med privat busschaufför
Vi skräddarsyr gruppresor som skolresor, idrottsresor, företagsresor och övriga gruppresor till önskade destinationer i Sverige och Europa. Genom att göra en bussresa tillsammans med kolleger och vänner har ni möjlighet att koppla av, ha roligt och att umgås. Våra gruppresor kan bokas som en dagstur, weekendresa eller som längre bussresa över flera dagar. Många klassresor/skolresor går efter önskemål till Gröna Lund, Liseberg, Sälen, Astrid Lindgrens värld och Tom Tits Experiment. Vi har också lång erfarenhet av att köra b.la. handbolls, ishockey och fotbollsklubbar till träningsläger och matcher. Boka någon av våra populära gruppresor i tid! Bussresorna avgår oftast från Linköping, för alla sorters gruppresor kan vi ordna hotellpaket.

BETALNING
Swish: 1231840636
Bankgiro: 216-9738