Hyra Buss

Gruppresor med buss är vår passion!

Ska er arbetsplats eller organisation ut på en konferens/kick-off?...ha konferensen på bussen så fixar vi resten. Vi löser alla slags resor med er skolklass, förening, eller arbetsplats med kick-offer, studie- eller nöjesresa? Låt oss på Wärnelius Buss ta hand om er under resan med busstransport eller med helhetslösningar. Vi på Wärnelius Buss skräddarsyr utefter just era önskemål och behov och gör det enkelt för er att ut och resa tillsammans i grupp. Vi har lång erfarenhet och många samarbetspartners och ordnar därmed även boende och middagar för er.

I våra miljöklassade och moderna bussar sitter ni även både bekvämt och säkert, det är en självklarhet för oss. För att era gruppresor ska bli så bra som möjligt har vi engagerad och professionell personal som gör sitt yttersta varje dag för att ni ska bli nöjda och få en härlig upplevelse och gruppresa tillsammans. 

Vi på Wärnelius Buss har lång erfarenhet av att anordna olika sorters företagsresor, vare sig det gäller enbart transport i våra bekväma, moderna och miljöklassade bussar till skräddarsydda och färdiga konferenspaket med hotell och middag. Tillsammans med våra många samarbetspartner syr vi ihop just den företagsresan som passar just ert företags önskemål och behov. För att din företagsresa ska bli så bra som möjligt har vi engagerad och professionell personal som gör sitt bästa för att ni ska bli nöjda. Ingen företagsresa är för liten eller för stor, för långt bort eller för nära. Välj resmål och vi ordnar resten. Vi kan företagsresor och det är vår passion! Kontakta oss för ett förslag eller boka via offertförfrågan.

Kontakta oss för ett förslag eller boka via offertförfrågan gällande era gruppresor med buss.